PENTRU PACIENȚI
UTILIZAREA LA NOU-NĂSCUȚI ȘI SUGARI
Nasul bebelușului dvs.

Datorită unor particularități anatomice și fiziologice ale cavității nazale, cum ar fi sinusuri paranazale imature, numărul mare de vase sanguine, pasaje nazale înguste și scurte și mucoasă friabilă, bebelușii au tendința de a avea respirație zgomotoasă din primele zile ale vieții.

Este sigură utilizarea NORMARIN BABY la nou-născuți și sugari?
Ce provoacă congestie nazală la bebeluși?

  • inflamația (în caz de răceală, febră de fân, sinuzită, rinită, nas înfundat, alergii, etc.;
  • factorii externi (aer uscat, particule cum sunt praful, polenul și alți alergeni).
Congestia nazală se întâmplă atunci când mucoasa nazală se umflă sau produce mucus. Un bebeluș cu congestie nazală poate avea respirație zgomotoasă sau poate sforăi. În prima zi de viață, nou-născutul poate avea nas înfundat, deoarece în uter a fost înconjurat de lichid. Uneori, bebelușii strănută în primele zile de viață în timp ce încearcă să elimine lichidul rămas în pasajele nazale.

Bebelușul care are congestie nazală respiră pe gură, lucru care îi poate îngreuna alimentația. Congestia nazală poate cauza probleme de respirație și copilul poate fi agitat.


Cum poate fi de ajutor NORMARIN BABY pentru bebelușul dvs?

NORMARIN BABY - spray pentru irigare nazală cu penetrare profundă. Recomandat pentru igiena nazală zilnică la nou-născuți și sugari și pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale în caz de rinită, sinuzită, nas înfundat, răceală, febră de fân, alergii, îngrijire nazală postoperatorie, etc.

Cum acționează NORMARIN BABY?

NORMARIN BABY acționează prin fluidificarea mucusului și spălarea căilor nazale de particule străine, cum ar fi particulele de praf, polen și alți alergeni.

Aceasta ajută la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale.

NORMARIN BABY nu provoacă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii. Persoanele care suferă în mod frecvent de rinite sau sinuzite pot sesiza că utilizarea regulată a NORMARIN BABY ajută la scăderea consumului de medicamente.

NORMARIN BABY conține soluție sterilă tamponată fiziologică (0,9%) de sare de mare.

Această tonicitate (0,9%) a soluției este recomandată pentru nou-născuți și sugari în caz de inflamație sau acțiunea factorilor externi.

NORMARIN BABY are cea mai mică presiune posibilă în recipient. Din această cauză are un sistem de pulverizare blând și poate fi utilizat la copii începând cu vârsta de 0 ani.


Cât de des poate fi folosit NORMARIN BABY?

Frecvența administrării: conform necesității individuale. În caz de congestie nazală se administrează în primele momente ale dimineții, înainte de mese și înainte de culcare. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 2-4 ori pe zi sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des. NORMARIN BABY nu are restricții privind frecvența utilizării.

Pentru mai multe informații despre NORMARIN BABY vezi pagina.