DESPRE NORMARIN
DESPRE NORMARIN
Normarin este un spray nazal, pe bază de apă de mare sau soluție salină, utilizat pentru curățarea și hidratarea mucoasei nazale sau pentru reducerea congestiei în caz de rinită (inclusiv alergică) și în caz de sinuzită la copii și adulți.
Normarin spray este un produs modern, fabricat cu utilizarea tehnologiilor noi - BOV (Bag-On-Valve), ceea ce îl face confortabil, eficient și inofensiv, fapt deosebit de important pentru nou-născuți încă din primele zile de viață.

Linia de produse Normarin este reprezentată prin 4 forme:

  Astfel de diferențe nu sunt întâmplătoare – la fabricarea lor au fost luate în considerare caracteristicile fiziologice legate de vârstă ale pacienților, pentru a asigura inofensivitatea produsului, precum și factorii care îi cresc eficiența în diverse situații clinice.

  Normarin este o alternativă sigură pentru tratamentul rinitei la femeile gravide și la persoanele, la care picăturile nazale sunt contraindicate în special la pacienții cu hipertensiune arterială.

  Vezi mai mult despre NORMARIN în LINIA DE PRODUSE.

  • Normarin Allergy - soluție NaCl sterilă hipertonică;
  • Normarin Baby - soluție de sare de mare sterilă izotonică tamponată;
  • Normarin Sinus - apă de mare naturală sterilă hipertonică;
  • Normarin Daily - apă de mare naturală sterilă izotonică;
  Fiecare dintre aceste forme este unică, are o compoziție, tonicitate (concentrație de NaCl), presiune de pulverizare a soluției diversă.