PENTRU PACIENȚI
ALERGIA ȘI RINITA
Ce este rinita alergică?

Ca orice altă alergie, rinita alergică este un răspuns inadecvat al sistemului imunitar la un alergen - cel mai frecvent, acarieni din praf, animale de companie, mucegaiuri și polen. Alergenul intră în contact cu mucoasa nazală umedă și sensibilă și declanșează răspunsul alergic.

Care sunt simptomele rinitei alergice?

Simptomele rinitei alergice pot fi: senzație de mâncărime în gât sau nas, strănut, mâncărimea și lăcrimarea ochilor, secreție nazală, nas înfundat. Simptomele care se pot dezvolta mai târziu includ: nas înfundat (congestie nazală), tuse, urechi înfundate, scăderea mirosului, dureri în gât, etc.

Ce impact poate avea rinita alergică în viața dvs?

Efecte psihologice: oboseală, iritabilitate, anxietate, depresie, frustrări, scăderea încrederii în sine, scăderea motivației, a vigilenței și a capacității de concentrare.

Interferența cu viața socială: izolare socială, limitarea activităților, limitarea vizitelor la prieteni și rude, imposibilitatea de a vizita spații deschise, cum ar fi parcuri și spații închise (restaurante, cinematografe). De asemenea, trebuie să aveți mereu o batistă și să suflați nasul des.

Cât de sigură este utilizarea NORMARIN ALLERGY?
Cum poate NORMARIN ALLERGY cu soluție hipertonică (2.0%) ajuta în caz de rinită alergică?

NORMARIN ALLERGY – spray pentru igiena nazală zilnică în sezonul alergic. Pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale în caz de alergii, febră de fân, nas înfundat, sinuzită, rinită, răceală, îngrijire nazală postoperatorie, etc.

Soluția salină hipertonică 2,0% are un risc scăzut de iritație a mucoasei nazale în comparație cu soluțiile hipertonice mai concentrate, ajută la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și restabilește funcția respiratorie normală a cavității nazale prin scăderea rezistenței la flux în căile nazale.

Pulverizarea viguroasă ajută la înlăturarea eficientă a alergenilor (praf, polen) și a poluanților transportați de aer. În plus, soluția salină hipertonică 2,0% fluidifică mucusul și umectează mucoasa nazală.
NORMARIN ALLERGY conține soluție salină hipertonică (2,0%) sterilă și poate fi utilizat la copii cu vârsta de la 2 ani și la adulți.

NORMARIN ALLERGY nu provoacă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii.

NORMARIN ALLERGYconține doar soluție salină pură. Nu conține substanțe tampon, alte săruri, urme de alte elemente sau alți excipienți. Aceasta conferă o siguranță maximă la pacienții alergici.


Pentru mai multe informații despre NORMARIN ALLERGY vezi pagina.