Terapia prin irigare
DESPRE TERAPIA PRIN IRIGARE
Terapia prin irigare (lat. irrigatio – irigare) (TI) include diverse metode de spălare a mucoasei cavității nazale.

Cea mai recunoscută metodă de TI, atât de către medici, cât și de către pacienți, este spălarea cavității nazale cu ajutorul unui spray nazal pe bază de apă de mare (soluție salină).
NORMARIN - cele mai bune produse pentru dvs. folosind cele mai pure ingrediente naturale și cele mai recente tehnologii moderne pentru a menține sănătatea tractului respirator și pentru a îmbunătăți calitatea vieții.
Cum funcționează TI?

Soluțiile utilizate în irigarea nazală reduc edemul și, respectiv, inflamația prin osmoză, edemul fiind un factor major în disfuncția sinusurilor. De asemenea, îndepărtarea mucusului este foarte importantă, și irigarea nazală facilitează acest lucru prin spălarea mucusului care nu poate fi manipulat de cilii, îmbunătățind clearance-ul mucociliar prin umectarea mucoasei cavității nazale și prin îndepărtarea crustelor.

De ce TI este atât de importantă?

TI este inofensivă atât pentru adulți, cât și pentru copii și nu are efecte adverse. Pacienții care aleg să utilizeze irigarea nazală ca metodă de tratament, folosesc mai puțin alte medicamente și fac mai puține vizite la medic. Ghidurile moderne de tratament recomandă utilizarea irigării nazale pentru toate cauzele de rinosinuzită și pentru îngrijirea postoperatorie a cavității nazale.

Mai mult decât atât, irigarea nazală accelerează procesul de epitelizare și restabilește funcția de barieră a mucoasei nazale, îmbunătățind calitatea vieții.

NORMARIN ALLERGY – pentru igiena nazală zilnică în sezonul alergic;
NORMARIN BABY – pentru igiena nazală zilnică la nou-născuți și sugari;
NORMARIN SINUS – pentru spălarea cavității nazale și ameliorarea congestiei nazale în caz de rinită și sinuzită;
NORMARIN DAILY – pentru igiena nazală zilnică.

Vezi mai mult despre NORMARIN în LINIA DE PRODUSE.