PENTRU PACIENȚI
SINUZITA
Aveți sinuzită?

Sinuzita este inflamația mucoasei care acoperă interiorul sinusurilor. Cauza poate fi o infecție sau un alt factor. Sinusurile sunt spații goale de aer (cavități) în interiorul oaselor din jurul nasului. Mucoasa sinusurilor produce mucus care se scurge în nas. În caz de inflamație a mucoasei nazale este blocat drenajul fluidului din sinus spre nas și gât, aceasta determinând durere și presiune în sinusuri.
Cum poate NORMARIN SINUS cu apă de mare hipertonică (2.3%) ajuta în caz de sinuzită?
Există mai multe tipuri de sinuzită, printre care:

Acută, care durează până la 4 săptămâni;
• Subacută, care durează între 4 și 12 săptămâni;
Cronică, care durează mai mult de 12 săptămâni, poate dura luni sau chiar ani de zile;
• Recurentă, cu mai multe recăderi în decurs de un an.


Sinuzita acută începe deseori ca o răceală, care apoi se transformă într-o infecție bacteriană. Alergiile, problemele nazale și anumite boli pot provoca, de asemenea, sinuzită acută și cronică.

Simptomele sinuzitei pot include febră, slăbiciune, oboseală, tuse și congestie nazală. De asemenea, poate apărea acumularea de secreții în partea din spate a nasului și gâtului, numită picurare post-nazală. Diagnosticul de sinuzită este stabilit de către medic pe baza simptomelor și pe baza examinării nasului și a feței. Este posibil să fie necesară și o radiografie. Tratamentul include antibiotice, decongestionante și analgezice. De asemenea, sunt utile aplicațiile de căldură în zona inflamată, irigarea nazală folosind spray-uri nazale cu soluții saline, precum și inhalațiile sau băile de aburi.
NORMARIN SINUS - spray pentru irigare nazală cu penetrare profundă.

Apa de mare hipertonică 2,3% ajută la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale a cavității nazale. Pulverizarea viguroasă ajută la spălarea și irigarea profundă a cavității nazale.

Normarin Sinus nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii.

Persoanele care suferă în mod frecvent de rinite sau sinuzite pot sesiza că utilizarea regulată a Normarin Sinus ajută la scăderea utilizării de medicamente cum sunt vasoconstrictoarele nazale.

Pentru mai multe informații despre NORMARIN SINUS vezi pagina.