LINIA DE PRODUSE

Spray nemedicamentos pentru irigare nazală cu penetrare profundă.

Pentru igiena nazală zilnică în sezonul alergic. Pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale în caz de alergii, febră de fân, nas înfundat, sinuzită, rinită, răceală, îngrijire nazală postoperatorie, etc.

Soluția salină hipertonică 2,0% are un risc scăzut de iritație a mucoasei în comparație cu soluțiile hipertonice cu o concentrație mai ridicată, ajutând la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale prin scăderea rezistenței la flux în căile nazale.
NORMARIN ALLERGY
Otorinolaringologie Alergologie
Viață confortabilă în caz de alergii...
Pentru igiena nazală zilnică în sezonul alergic.
Inregistrare in Republica Moldova: nr.DM000209910/Rg04-000129/12.06.2019
Pulverizarea viguroasă ajută la înlăturarea eficientă a alergenilor (praf, polen) și a poluanților transportați de aer.

NORMARIN ALLERGY nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii. NORMARIN ALLERGY conține doar soluție salină pură. Nu conține substanțe tampon, alte săruri, urme de alte elemente sau alți excipienți. Aceasta conferă o siguranță maximă la pacienții alergici.

COMPOZIȚIE: Soluție salină hipertonică (2,0%) sterilă.

VÂRSTA: Pentru copii cu vârsta de la 2 luni și adulți.

FRECVENȚA ADMINISTRĂRII: Conform necesității individuale. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 1-3 ori pe zi sau după expunerea la alergeni, sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des fără restricții.

Stimați clienți (pacienți), Normarin Allergy momentan nu este în stoc. În mod preliminar, va fi pus în vânzare în ianuarie 2024. De îndată ce Normarin Allergy va deveni disponibil, vă vom informa pe rețelele noastre de socializare.