LINIA DE PRODUSE
Sprăy-ul nazal izotonic, pe bază de apă de mare, abordat special pentru igiena nazală zilnică la copii, începând cu vârsta de 2 luni, dar poate fi folosit la copii mai mari și adulți.

Curăță delicat mucoasa nazală, fluedifică secreția și o face mai ușor de eliminat, împreună cu agenți infecțioși, praf, polen și alți alergeni. Hidratează mucoasa nazală, în caz de cruste și uscăciune. De asemenea, ajută la ameliorarea congestiei nazale și la restabilirea funcției respiratorii nazale normale în rinite și rinosinuzite.

NORMARIN BABY nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii.
NORMARIN BABY
Otorinolaringologie Pediatrie
Igienă blândă a năsucurilor mici...
Pentru igiena nazală zilnică a sugarilor și copiilor mici.
Inregistrare in Republica Moldova: DM000349451/Rg04-000097/15.04.2022.
NORMARIN BABY are presiune scăzută în flacon, care asigură pulverizarea blandă și face procedura de irigare nazală mai confortabilă.

COMPOZIȚIE: Soluție sterilă tamponată fiziologică (0,9%) de sare de mare.

VÂRSTA: Pentru copii cu vârsta de la 2 luni și adulți.

FRECVENȚA ADMINISTRĂRII: Conform necesității individuale. Recomandări în caz de congestive nazală: se administrează în primele momente ale dimineții, înainte de mese și seara la culcare. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 1-4 ori pe zi sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des.

NORMARIN BABY nu are restricții referitor la frecvența administrărilor.

Stimați clienți (pacienți), produsele Normarin pot fi achiziționate în rețelele de farmacii din Republica Moldova: Elody, Felicia, Farmacia Familiei, Gedeon Richter, Apoteka etc.; de asemenea, puteți să comandați medicamentul online farmacie.md, apteka.md, ff.md sau felicia.md cu o reducere suplimentară.