LINIA DE PRODUSE
Spray nazal nemedicamentos, cu irigare blândă.

Pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale în caz de rinită, sinuzită, nas înfundat, răceală, febră de fân, alergii, îngrijire nazală postoperatorie, etc.

NORMARIN BABY nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii.

NORMARIN BABY are cea mai mică presiune posibilă în recipient. Din această cauză are un sistem de pulverizare blând și poate fi utilizat începând cu vârsta de 2 luni.

COMPOZIȚIE: Soluție sterilă tamponată fiziologică (0,9%) de sare de mare.

NORMARIN BABY
Otorinolaringologie Pediatrie
Grija pentru năsucurile bebelușilor...
Pentru igiena nazală zilnică a sugarilor și copiilor mici.
Inregistrare in Republica Moldova: DM000349451/Rg04-000097/15.04.2022.
VÂRSTA: Pentru copii cu vârsta de la 2 luni și adulți.

FRECVENȚA ADMINISTRĂRII: Conform necesității individuale. Recomandări în caz de congestive nazală: se administrează în primele momente ale dimineții, înainte de mese și seara la culcare. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 2-4 ori pe zi sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des. Normarin Baby nu are restricții referitor la frecvența administrărilor.

Stimați clienți (pacienți), produsele Normarin pot fi achiziționate în rețelele de farmacii din Republica Moldova: Elody, Felicia, Farmacia Familiei, Gedeon Richter, Apoteka etc.; de asemenea, puteți să comandați medicamentul online farmacie.md, apteka.md sau felicia.md cu o reducere suplimentară.

Pentru a face comandă, accesează mai jos butonul rețelei Dvs preferate de farmacii: