Termeni și condiții de utilizare
1. Condițiile de utilizare 
2. Obiectivul conținutului site-ului
3. Utilizarea informațiilor și drepturile de autor
4. Legătura cu alte site-uri
5. Confidențialitatea
6. Informații „fără garanții“
7. Neangajarea răspunderii

1. Condițiile de utilizare

Utilizarea site-ului AICORE este posibilă în următoarele condiții.

Prin accesarea informațiilor de pe acest site, acceptați Termenii și condițiile de utilizare descrise în continuare, fără limitări sau calificări și luați la cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastră și „AICORE“ sunt înlocuite cu dispozițiile acestor Termeni și condiții de utilizare.

2. Obiectivul  conținutului site-ului

Scopul site-ului este de a vă familiariza cu activitățile și produsele companiei „AICORE“. Toate informațiile prezentate pe acest site au doar caracter informativ și educativ și nu trebuie considerate că ar putea inlocui un consult medical de specialitate sau recomandările profesioniștilor din domeniul sănătății.

3. Utilizarea informațiilor și drepturile de autor

Puteți încărca, afișa sau printa informațiile postate pe acest site. Aceste informații sunt doar pentru uz personal și non-comercial. Orice modificare a informațiilor de pe acest site cu re-crearea ulterioară a acestora nu este permisă. Informațiile postate pe site nu pot fi copiate sau utilizate în nici un fel fără acordul scris al AICORE. Site-ul, informațiile postate pe site, inclusiv textele și imaginile (denumite în continuare informații), sunt proprietatea AICORE și a birourilor sale regionale. Licențe, drepturi cu privire la mărci comerciale, brevete, secrete industriale și comerciale, tehnologii, procese, drepturi de proprietate nu sunt furnizatepe site.

4. Legătura cu alte site-uri

Link-urile către alte site-uri sunt oferite pentru confortul dumneavoastră. Compania „AICORE“ nu este responsabilă pentru conținutul sau funcționarea acestor site-uri și nu este responsabilă pentru orice pierderi sau daune cauzate de conținutul sau de funcționarea acestora.

5. Confidențialitatea

Compania „AICORE“ aderă strict la politica de confidențialitate. Formularele de înregistrare care pot fi pe site, oferă utilizatorilor posibilitatea de a ne furniza informații de contact (în special, numele și adresa de e-mail). Noi folosim aceste informații doar pentru a trimite informații despre compania noastră și despre produsele noastre utilizatorilor și tuturor părților interesate. Noi nu transmitem și nu vindem informații despre utilizatori / părțile interesate.

6. Informații „fără garanții“

Informațiile de pe acest site sunt oferite fără niciun fel de garanții. Compania „AICORE“ nu face declarații și nu oferă nicio garanție cu privire la informațiile postate pe site. Compania „AICORE“ nu își asumă răspunderea care poate apărea ca urmare a utilizării site-ului sau a informațiilor de pe site.

7. Neangajarea răspunderii

Compania AICORE nu este responsabilă pentru niciun fel de daune, inclusiv  daunele cauzate de accesarea acestui site sau imposibilitatea de a accesa acest site sau pentru că v-ați bazat pe informațiile furnizate.


 

Distribuie: