Linia de produse

Viață confortabilă în caz de alergii...

normarin allergy pack

   

                        Pentru igiena nazală zilnică în sezonul alergic.


Spray nemedicamentos pentru irigare nazală cu penetrare profundă.

Pentru igiena nazală zilnică în sezonul alergic. Pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale în caz de alergii, febră de fân, nas înfundat, sinuzită, rinită, răceală, îngrijire nazală postoperatorie, etc.

Soluția salină hipertonică 2,0% are un risc scăzut de iritație a mucoasei în comparație cu soluțiile hipertonice cu o concentrație mai ridicată, ajutând la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale a cavității nazale prin scăderea rezistenței la flux în căile nazale.

Pulverizarea viguroasă ajută la înlăturarea efi cientă a alergenilor (praf, polen) și a poluanților transportați de aer.

NORMARIN ALLERGY nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii. NORMARIN ALLERGY conține doar soluție salină pură. Nu conține substanțe tampon, alte săruri, urme de alte elemente sau alți excipienți. Aceasta conferă o siguranță maximă la pacienții alergici.

COMPOZIȚIE: Soluție salină hipertonică (2,0%) sterilă.

VÂRSTA: Pentru copii cu vârsta de la 2 ani și adulți.

FRECVENȚA ADMINISTRĂRII: Conform necesității individuale. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 1-3 ori pe zi sau după expunerea la alergeni, sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des fără restricții.

Stimați clienți (pacienți), produsele Normarin pot fi achiziționate în rețelele de farmacii din Republica Moldova: Elody, Felicia, Orient, Farmacia Familiei, Gedeon Richter, Apoteka etc.; de asemenea, puteți să comandați medicamentul online farmacie.md sau felicia.md cu o reducere suplimentară.

 

Elody   Farmacia Felicia   Orient   Farmacia Familiei   Gedeon Richter

 Inregistrare in Republica Moldova: nr.DM000209910/Rg04-000129/12.06.2019


 Reveniți la lista de produse:

 

 
COM_CONETNT_SHARE: