Linia de produse

Dacă nasul este înfundat și curge…

 

sinus pack prozr big                                                           

Pentru a ajutala ameliorarea congestiei nazale în caz de sinuzită, rinită, nas înfundat, răceală, febră de fân, alergii, îngrijire nazală postoperatorie, etc.


Spray nemedicamentos pentru irigare nazală cu penetrare profundă.

Pentru fluidificarea mucusului, îndepărtarea mucusului încărcat cu bacterii, precum și a particulelor străine cum ar fi praful, polenul și alți alergeni.

Apa de mare hipertonică 2,3% ajută la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale a cavității nazale. Pulverizarea viguroasă ajută la spălarea și irigarea profundă a cavității nazale.

NORMARIN SINUS nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii. 

COMPOZIȚIE: Apă de mare naturală sterile hipertonică (diluată până la 2,3% cu apă purifi cată).

VÂRSTA: Pentru copii cu vârsta de la 2 ani și adulți.

FRECVENȚA ADMINISTRĂRII: Conform necesității individuale. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 2-3 ori pe zi sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des fără restricții.

Stimați clienți (pacienți), produsele Normarin pot fi achiziționate în rețelele de farmacii din Republica Moldova: Elody, Felicia, Orient, Farmacia Familiei, Gedeon Richter, Apoteka etc.; de asemenea, puteți să comandați medicamentul online farmacie.md, apteka.md sau felicia.md cu o reducere suplimentară. 

 

Elody   Farmacia Felicia   Orient   Farmacia Familiei   Gedeon Richter

Inregistrare in Republica Moldova: DM000209909/Rg04-000129/12.06.2019


  Reveniți la lista de produse:

 

COM_CONETNT_SHARE: