Normarin Moldova

Pandemia - un efect benefic asupra ecologiei planetei

Pe Pământ, 7 milioane de oameni decedează anual din cauza efectelor poluării aerului. 80% dintre oameni trăiesc în condiții care nu corespund recomandărilor OMS pentru calitatea aerului. Mortalitatea datorată poluării mediului este de trei ori mai mare decât cea provocată de SIDA, tuberculoză și malarie în total.

O echipa de cercetare, care a inclus experți din diferite țări, a confirmat că poluarea anuală a atmosferei, a mediilor acvatice și a solului pune la îndoială existența în continuare a comunității umane.

Aproximativ 30% din emisiile globale de CO2 provin din China. Aceasta este principala sursă de poluare a resurselor naturale de pe Pământ.

Francois Jemenna este directorul Observatorului Hugo din Belgia, care studiază schimbările de mediu. El a menționat că măsurile luate în legătură cu pandemia cu coronavirus au dus la reducerea emisiilor de substanțe nocive și gaze cu efect de seră în întreaga lume. În multe țări, producția industrială s-a oprit, intensitatea transportului a scăzut, iar acest lucru a dus la o ameliorare a situației ecologice.

Sateliții NASA au observat o modificare a calității aerului în China în perioada de carantină și de stopare a activității fabricilor și uzinelor. Datele de Centrului de Cercetări a Energiei și Aerului Curat au înregistrat o reducere cu 25% a emisiilor de CO2 în perioada 3 februarie - 1 martie.


Marshall Burke, profesor asociat al Departamentul de Științe ale Sistemului Terrei de la Universitatea Stanford a sugerat că o reducere timp de 2 luni a poluării aerului ar fi putut salva până la 70.000 de vieți în China.
Potrivit NASA, imaginea s-a ameliorat și în Europa, în special, în Italia de Nord. Pe rețelele de socializare, într-un grup de rezidenți din orașul Veneția, Italia, au început să apară fotografii și postări care confirmă că apa din canale a devenit mult mai curată și au re-apărut lebedele, care lipseau de mult timp.


În Ucraina vecină, pentru prima dată într-o perioadă îndelungată de timp, s-a observat o reducere a poluării aerului. 
După finalizarea măsurilor de carantină, întreprinderile își vor relua activitatea și totul va reveni la nivelul anterior. Efectul pandemiei, posibil, va genera unele concluzii, dar măsurile pentru ameliorarea situației nu vor intra în vigoare în curând.

Ce să faci în aceste condiții și cum să te protejezi.
În acest caz, irigarea cavității nazale cu soluții saline sau cu soluții de apă de mare cu scop de igienizare reprezintă calea de soluționare a problemei. O astfel de procedură va reduce conținutul de substanțe nocive de pe mucoasa nazală și, în consecință, va reduce cantitatea care va intra în organism și va provoca leziuni.

Normarin Daily, un spray pe bază de apă de mare, este conceput pentru igiena zilnică. Apa de mare sterilă izotonică nu conține substanțe suplimentare și poate fi folosită pentru o perioadă nelimitată de timp, în funcție de nevoile pacientului. Datorită unghiului larg de pulverizare și a sistemului de irigare continuă, vă permite să vă clătiți nasul eficient cu o singură atingere, iar un volum de 150 ml este suficient pentru 25-30 de proceduri.

Clătirea nasului va fi confortabilă, datorită unui actuator special și a unui spray moale. Normarin Daily poate fi utilizat la toți membrii ai familiei, de la 6 luni și mai mari. Pentru cei mai mici, din primele zile de viață, alegerea potrivită este forma Normarin Baby.

Detalii despre linia de produse Normarin.

Și, în ciuda îmbunătățirii calității mediului, pandemia este un test serios pentru toată lumea.
Solicităm responsabilitate socială și respectarea măsurilor de carantină.

Vă dorim răbdare și sănătate!

Citiți mai multe noutăți aici...
NOUTĂȚI