Normarin Moldova

Virus – vă va ajuta oare masca medicală și alte metode de protecție

Conform ultimelor date furnizate de OMS, numărul de infectați este de 3,647,615 persoane, 252,444 de persoane au decedat, 1,200,680 de persoane s-au recuperat.
Incidența continuă să crească, iar în prezent 204 țări au raportat cazuri de boală. Dintre acestea, China, Italia, Iran, Coreea de Nord și Spania au suferit cel mai mult.

În Moldova există 4,248 de cazuri în prezent.
Guvernul întreprinde diverse măsuri pentru a stopa răspândirea virusului, iar experții dau sfaturi despre cum să fie prevenită boala. Cetățenii care s-au întors din zonele epidemice sunt sfătuiți să rămână în carantină (auto-izolare) timp de 14 zile și la primele simptome să apeleze 112.
O listă de acțiuni pentru reducerea riscului de boală este publicată pe site-ul OMS și a Ministerului Sănătății și Protecției Sociale a Republicii Moldova:
  1. Spălați-vă mâinile cu săpun sau folosiți antiseptice pentru mâini;
  2. Păstrați o distanță de 1 metru de la persoanele care tușesc și strănută;
  3. Dacă apar tuse, dificultăți de respirație sau febră, solicitați imediat asistență medicală.

Recomandările medicilor cu privire la metodele de protecție includ utilizarea unei măști medicale. În ultima lună prețul măștilor medicale în farmacii a crescut, vânzările din lume continuă să crească, în unele țări a existat un deficit al acestor mijloace de protecție farmacii, iar oportunitatea utilizării acestui remediu rămâne discutabilă. Din păcate, dacă este utilizată incorect, rezultatul poate fi opus și crește riscul de infecție.

Modul de utilizare a măștii pentru a proteja o persoană sănătoasă este descris pe site-ul OMS:
  • Masca trebuie să se potrivească perfect pe față, acoperind gura și nasul, fără a lăsa goluri;
  • După schimbarea măștii, clătiți bine mâinile cu săpun sau prelucrați-le cu un antiseptic;
  • Nu trebuie folosită o mască de unică folosință în mod repetat;
  • După scoatere, masca folosită trebuie aruncată.

Medicii recomandă alte metode de prevenire: de exemplu, irigarea cavității nazale cu soluție salină. În numeroase studii s-a constatat că irigarea contribuie la reducerea probabilității de îmbolnăvire, reduce simptomele. În ciuda faptului că există opinii contradictorii cu privire la eficacitatea metodei, aceasta este utilizată pe scară largă de specialiști din întreaga lume.
Vă puteți spăla nasul confortabil, eficient și în siguranță cu un spray pe bază de apă de mare. Un astfel de produs este Normarin Daily, Aicore. Normarin Daily este un spray bazat pe apă de mare izotonică (concentrație fiziologică 0,9%) izotonică, conceput pentru igiena zilnică a nasului: curățare și hidratare.



Tehnologia BOV - un sistem avansat de pulverizare, conferă:
  • Sterilitate soluției;
  • Utilizarea conținutului flaconului la 100% fără soluție rămasă în flacon - 150 ml;
  • Pulverizare sub un unghi larg și presiune constantă;
  • Sistem de irigare continuă cu o singură atingere;
  • Depozitare la temperatura camerei, pe toată durata de utilizare.
Datorită acestor proprietăți ale Normarin Daily vă puteți spăla nasul confortabil, eficient și în siguranță în orice condiții.

Citiți mai multe despre Normarin Daily aici.

Astfel, utilizând toate metodele de prevenire recomandate, limitarea interacțiunii cu alte persoane, precum și creșterea capacității de apărare ale organismului printr-o alimentație corespunzătoare, respectarea regimului de somn și odihnă, probabilitatea de îmbolnăvire este redusă.
Ai grijă de tine și de sănătatea ta!

Citiți mai multe noutăți aici...
NOUTĂȚI